Voorwaarden online bestellen

Voorwaarden online bestellen bij Henzen Honing

Laatst bijgewerkt: 15 april 2020

Online bestellen

Bij Henzenhoning.nl kunt u bestellingen plaatsen middels ons bestelformulier.

Betalen

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling, het totaalbedrag en een link naar een betaalverzoek. Wij maken gebruik van betaalverzoeken van de ING-bank. Na ontvangst van uw betaling kunt u uw bestelling op de afgesproken datum en tijd afhalen bij Henzen Honing aan huis (Koningin Emmastraat 17 te Woudenberg).

Afhalen

Nadat wij uw betaling ontvangen hebben kunt u uw bestelling op de afgesproken datum en tijd afhalen bij Henzen Honing aan huis (Koningin Emmastraat 17 te Woudenberg). Wij versturen geen bestellingen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. Dit kan door de producten bij de imker aan huis af te leveren of door deze op te sturen naar Henzen Honing, Koningin Emmastraat 17, 3931 ECĀ  in Woudenberg. De verzendkosten bij opsturen zijn voor uw rekening.

Het herroeppingsrecht geldt niet wanneer:

  • De verzegeling van de verpakking(en) verbroken is.
  • De waarde van de verpakking(en) honing minder dan 50 Euro is en deze bij Henzen Honing aan huis afgehaald zijn.

Terugbetaling

Na ontvangst van de door u geretourneerde producten betalen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terug op de door u opgegeven bankrekening / IBAN.