Bij-zonderhedenHeidehoningRaathoningVerkoop

Kerstverkoop zaterdag 7 en zaterdag 21 december

In de maand december is er op 2 zaterdagen – mits het weer het toelaat – een extra kerst verkoop van honing.
De kraam is in kerstsfeer en staat dan aan de weg op de Koningin Emmastraat 17, vlakbij de zaterdagmarkt en de Dorpsstraat.  Naast de vertrouwde Woudenbergse honing is er nog steeds heidehoning verkrijgbaar, in zowel pot als in de raat bakjes in verschillende formaten. Tevens zijn er kaarsen van echte bijenwas te koop.

Ter inspiratie voor kerst is er een extra proeverij van een bijzondere amuse; een plakje pittige geitenkaas met een schijfje heideraathoning. Deze combinatie is een prachtig tussengerechtje voor elk kerst menu en doet het ook prima op een kaasplankje bij een goed glas rode wijn.

Tot ziens op zaterdag 7 of zaterdag 21 december!

Uiteraard bent u elke dag welkom om aan te bellen als u trek heeft in echte Woudenbergse honing.

Kerstkraam Henzen Honing